Boboteaza în Ţara Sfântă

 

15 – 20 ianuarie 2018 (5 nopţi / 6 zile)

Preţ: 650 Euro/pers.

Preţul include:

– Bilet de avion cu taxe incluse;
– Asistenţă în aeroport la sosire şi plecare;
– 5 nopti cazare;
– Tururile zilnice si intrarile incluse;
– 2 mese pe zi ( mic dejun şi cină, buffet suedez) conform programului;
– Intrare liberă la obiectivele din program;
– Autocar modern cu aer condiţionat, conform programului;
– Ghid atestat de Ministerul turism de limba română specializat în acţiuni turistice şi pelerinaje.

Pretul nu include:

– 30 EU tips, se achita la faţa locului;
– Asigurări de orice tip;
– Eventual, program opţional, peste cel nominalizat.

 

**Note Importante:

Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.

  • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
  • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
  • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel si Iordania.
  • Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mână max. 8 kg/ pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)
  • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
  • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
  • Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară

 

 

 

 

Lasă un răspuns