PROGRAM TARA SFANTA, 5 nopti

Perioada 08 – 13 Noe. 2017

Zidul Plangerii

 

1.Orarul de zbor cu El-Al

LY 574 O, 08 Nov. OTP-TLV 11:00 -13:45

LY 573 G, 13 Nov.  TLV-OTP  7:00-09:50

 2.Programul Pelerinajului (bazat pe orarul de zbor de mai sus)

Ziua 1: Întâlnire pe Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) – plecări internaţionale (sala de aşteptare) – la ora 08:00, cursa  EL AL,LY574 O. Decolare ora 11:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 13:45. Deplasare la Muntele Tabor – închinare în Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Faţă”(locul Schimbării la Faţă a Domnului,  Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Deplasare la Cana Galileei – închinare în Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii. Deplasare la Nazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Romano – Catolică Buna Vestire ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Cazare şi cină la  hotel în Nazareth/Tiberias.

Ziua 2: Mic dejun. Deplasare pe Muntele Fericirilor – închinare în Biserica ce aminteşte de  frumoasa Predică de pe munte a Domnului. Tabcha- biserica care aminteste de minunea inmultirii pestilor si painilor, infaptuita de Domnul Isus. Vizitarea ruinelor oraşului Capernaum, oraşul cel mai iubit de Mântuitorul Iisus Hristos, unde a făcut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra lui Sf. Petru. Yardenit- botezului amenajat de Ora 16:00 – Deplasare pe valea iordanului catreBethleem. Cazare şi cină la hotel în Bethleem.

Ziua 3: Mic dejun. orașului Ierihon-cel mai vechi oraș din lume, apoi ne îndreptam spre valea Iordanului si vom vizita locul botezului Domnului nostru Iisus Hristos. Închinare în Mănăstirea Sf. Gherasim. Deplasare spre Ierihon – privire panoramica asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Închinare în Mănăstirea „Dudul lui Zaheu” şi Aşezământul Românesc de la IerihonCazare şi cină la hotel în Bethleem.

Ziua  4: Mic dejun. Deplasare către Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe (închinare la moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom închina la următoarele locuri sfinte: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării DomnuluiMănăstirea Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor(ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce adăposteşte Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Intrăm înCetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi ne închinăm în Biserica ridicată deasupra casei în care s-a născut Sf. Fecioară Maria, în Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (închinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Deplasare pe Muntele Sionului – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii DomnuluiFoişorul „Cina cea de Tain㔺i Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David . Cazare şi cină la hotel în Bethleem.

Ziua 5: Mic dejun. Deplasare în pustiul Iudeii cale de 15 km pentru a vizita Mănăstirea Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis doar bărbaţilor, închinare la moaştele Sf. Sava) şi Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor în care se află mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma şi Damian. Bethleem – ne vom închina în Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului), Grota Laptelui.  Deplasare la Ein Karem – ne vom închina în Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul (ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan) şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria. Deplasare la  Zidul Plângerii. Aşezământul Românesc de la Ierusalim. Cazare şi cină la hotel în Bethleem.

Ziua 6: Mic dejun. Sosire la aeroport ora 04:00. Decolare – 07:00, sosire Bucureşti ora 09:50, cursa EL AL,LY573 G.

Pret: 580 Euro/pers.Grup minim 48 persoane

Supliment camera SNG 140/Euro

Copil 02 – 12/ani reducere 30/Euro cazati in camera DBL cu parintii

Pretul include:

– Bilet de avion cu taxe incluse

– Asistenta in aeroport la sosire si plecare

– 5 nopti cazare hotel 3*/ 4*: 4 nopti in Bethlehem + 1 noapte in Tiberias.

– Tururile zilnice si intrarile incluse.

– Taxi Tabor, Hozeva si Sf. Sava.

– 2 mese pe zi ( mic dejun si cina – buffet suedez) conform programului.

– Intrarile la obiectivele din program.

– Autocar modern cu aer conditionat,conform programului.

– Ghid atestat de Ministerul turism de limba romana specializat in actiuni turistice si pelerinaje.

Pretul nu include:

– 30 Euro tips,se achita la fata locului;

– Asigurari de orice tip;

– Eventual program optional,peste cel nominalizat;

-Transport pana la Bucuresti (se asigura la cererea grupulului contra cost)

**Note Importante:

Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.

  • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
  • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
  • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel si Iordania.
  • Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mână max. 8 kg/ pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)
  • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
  • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
  • Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară

 

 

 

Lasă un răspuns